کشتی اسکورت شده آمریکا در تنگه هرمز هدف قرار گرفت + تصاویر موقعیت کشتی زمین گیر شده عراقچی با هشدار نسبت به هرگونه اقدام ماجراجویانه از سوی آمریکا: آماده پاسخ قاطع به هرگونه تعرض هستیم وزارت امور خارجه: به دفاع مقتدرانه ادامه می‌دهیم / ایران هیچ خصومتی با کشور‌های منطقه ندارد پست‌های عجیب ترامپ و تکرار ادعا‌ها درباره ایران، ونزوئلا و گرینلند کانال ۱۲ اسرائیل: تصمیم ترامپ برای حمله گسترده به ایران قطعی نیست/ اسرائیل در آماده‌باش کامل قرار گرفته ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران

درخواست ناتو از چین برای مذاکره با آمریکا

درخواست ناتو از چین برای مذاکره با آمریکا دبیرکل ناتو در نشست این سازمان از چین خواسته است تا به مذاکرات مورد نظر آمریکا بپیوندد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۱ - ۰۶ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 26
کد خبر: ۴۷۸۲۲

به گزارش راهبرد معاصر، «ینس استولتنبرگ»، دبیرکل ناتو در نشست این سازمان اعلام کرد که در حال آماده شدن برای آغاز موج دوم شیوع ویروس کرونا هستیم.

 

دبیرکل ناتو همچنین هشدار داده است که کشورهای عضو باید برای قوی نگه داشتن خود سرمایه‌گذاری بیشتری انجام دهند و این اطمینان وجود داشته باشد که این بحران سلامت به بحران امنیتی تبدیل نمی‌شود.

 

استولتنبرگ همچنین درباره مسئله موشکی و تسلیحاتی و اختلافات میان آمریکا و روسیه گفت: از گفت‌وگو میان روسیه و آمریکا درخصوص کنترل تسلیحات استقبال می‌کنیم.

 

دبیرکل ناتو همچنین با اعلام حمایت از درخواست آمریکا برای حضور چین در توافقات مشترک با روسیه در زمینه معاهدات کنترل سلاح؛ گفت: توافق داریم که چین به عنوان یک قدرت جهانی درحال ظهور باید در معاهدات کنترل تسلیحاتی حضور داشته باشد.

 

با وجود درخواست آمریکا برای حضور چین در مذاکرات دوجانبه با روسیه، اما مقامات چینی از جمله «فو کونگ»، مدیر کل اداره کنترل تسلیحات وزارت امور خارجه چین اعلام کرده‌اند که پکن برنامه‌ای برای پیوستن به گفتگوهای میان روسیه واشنگتن در زمینه خلع سلاح ندارد.

 

روسیه نیز پیشتر درخواست آمریکا برای حضور چین در این مذاکرات را رد کرده و تصمیم گیری درباره آن را مربوط به پکن عنوان کرده بود.

 

منبع: مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار